KVW 2021 gaat over 1 week van start!

KVW 2021 staat voor de deur, de Spellencie heeft de doe dag weer achter de rug en de laatste voorbereidingen worden getroffen. Team KVW is er klaar voor en dus wordt het tijd dat we jullie wat meer informatie gaan geven voor de kampweek.

Via het pdf-bestand hieronder vinden jullie alle belangrijke zaken ter voorbereiding van de kampweek.

Praktische info KVW 2021-AA

Het Programma:

Het programma loopt van maandag 30 augustus t/m donderdag 2 september. Helaas is het nog niet mogelijk om te blijven overnachten maar dat gaat de pret niet drukken.

Het programma ziet er als volgt uit:

Maandag 30 augustus

10:00 uur KVW gaat weer beginnen! Vandaag gaan onze Romeinen flink aan de slag. We maken uniformen voor de troepen (t-shirts), er wordt aan de conditie gewerkt tijdens verschillende sporten die worden uitgeoefend en niet te vergeten gaan we proberen om de Galliërs een troef te steken tijdens onze geheime smokkeltocht naar het Romeinse Rijk.
Ophaaltijd Afhankelijk van einde smokkeltocht, hiervan krijgt u bericht via whatsapp.

Dinsdag 31 augustus

10:00 uur Wanneer alle romeinen weer aanwezig zijn gaat de zoektocht beginnen. Vandaag begeven we ons rondom Bocholtz en speuren we naar Romeinse schatten maar pas op, niets is wat het lijkt! Galliërs liggen overal op de loer dus wees alert!
17:00 uur Worden de uitgeputte Romeinen weer opgehaald, u krijgt uw ophaaltijd via whatsapp.

Woensdag 1 september

10:00 uur Onze Romeinen staan weer paraat. Vandaag gaat de grote spellendag weer van start. De Romeinen maken de Galliërs in op de tobbedans. Na een intensieve middag maken we ons klaar voor een speciale avond.
circa 21:30 uur Tijd om te rusten morgen staat een speciale dag op de planning, via whatsapp zal gecommuniceerd worden over de exacte ophaal tijd.

Donderdag 2 september

10:00 uur Trek je toga aan en wees goed voorbereid. Vandaag gaan starten
de Romeinse spelen.
17:00 uur Na een feestelijke afsluiter worden de Romeinen weer opgehaald, ophaalschema volgt via whatsapp.

Locatie:

Veld van PHV de Speurders en Sportclub 25