Beste allemaal,

Zoals jullie al weten waren wij door de Covid-19 omstandigheden genoodzaakt de kampweek te annuleren. In samenspraak met de gemeente hebben wij een alternatief programma op kunnen stellen. Alle activiteiten zijn opgesteld voor groep 3 tot en met 8 en de brugklas. Deelname is gratis!

Aanmelden voor de activiteiten kan via het inschrijfformulier, welke is uitgedeeld op BS Bocholtz óf via de website (www.kvwbocholtz.nl). Jeugdleiding en vrijwilligers kunnen zich aanmelden via de website.

Let op:

Tijdens alle activiteiten zijn de RIVM richtlijnen leidend. De begeleiding wordt tijdens de activiteiten gelijk gesteld aan trainers/leiders, waardoor zij geen 1,5e meter afstand hoeven te houden ten opzichte van de kinderen. Echter zullen alle deelnemers boven de 18 jaar zich aan de 1,5e meter regel moeten houden.

Ouders zijn tijdens de middagactiviteiten welkom om een kijkje te komen nemen. Echter zal hierbij de 1,5e meter regeling moeten worden gewaarborgd.

Er wordt rekening gehouden met een maximaal aantal deelnemers. Meld je daarom op tijd aan om teleurstelling te voorkomen!

Het kan zo zijn dat de maatregelen van het RIVM in de komende maand aangepast worden. Het programma wordt hier dan uiteraard op aangepast. Houd hiervoor de Facebook pagina of website in de gaten.

De alternatieve kampweek zal als volgt plaatsvinden:

Maandag 17 augustus:

Op maandag zal er van 12.00 uur tot 16.00 uur een meet & greet plaatsvinden op het handbalveldje (naast de vrijwillige brandweer) in Bocholtz. Kinderen vanaf groep drie tot en met acht en de brugklas zijn uitgenodigd om langs te komen. Kinderen kunnen tijdens deze activiteit knutselen en spelletjes spelen. Tevens is er dan ook nog de mogelijkheid tot inschrijven voor de avondactiviteit.

Op maandagavond zal een smokkeltocht plaatsvinden. Er zal een aparte route voor de onderbouw (groep 3 en 4) en bovenbouw/brugklas worden uitgestippeld. De onderbouw zal zich om 19.00 uur verzamelen op het handbalveldje. De bovenbouw en brugklas verzamelt zich om 19.30 op het handbalveldje. Elke groep zal onder begeleiding van KVW de smokkeltocht lopen. De jeugdleiding kan ervoor kiezen om tijdens deze activiteit een groep te begeleiden of zelf deel te nemen met een groep van maximaal 10 personen, waarvan minimaal één en maximaal twee deelnemers 18 jaar of ouder zijn.

Woensdag 19 augustus:

Op woensdag zal er van 12.00 uur tot 16.00 uur een meet & greet plaatsvinden op het handbalveldje in Bocholtz. Kinderen vanaf groep drie tot en met acht en de brugklas zijn uitgenodigd om langs te komen. Kinderen kunnen tijdens deze activiteit knutselen en spelletjes spelen. Tevens is er dan ook nog de mogelijkheid tot inschrijven voor de avondactiviteit.

Op woensdagavond zal er een “Finding Nemo”-doolhof plaatsvinden in Bocholtz. Wat deze activiteit precies inhoudt houden we nog even als verrassing! De onderbouw zal zich om 19.00 uur verzamelen op het handbalveldje. De bovenbouw en brugklas verzamelt zich om 19.30 op dezelfde locatie. Elke groep zal onder begeleiding van KVW het doolhof lopen. De jeugdleiding kan ervoor kiezen om tijdens deze activiteit een groep te begeleiden of zelf deel te nemen met een groep van maximaal 10 personen, waarvan minimaal één en maximaal twee deelnemers 18 jaar of ouder zijn.

Donderdag 20 augustus:

Op donderdag zal een activiteit plaatsvinden voor de jeugdleiding en het KVW team. De deelnemers zullen zich om 19.00 uur verzamelen op het grasveldje in de Bloemenbuurt. Tijdens deze activiteit gaan de deelnemers in groepen een moord oplossen.

Vrijdag 21 augustus:

In de avond zal een BBQ plaatsvinden voor groep acht, de brugklas, jeugdleiding en het KVW team. Deze BBQ zal gaan plaatsvinden op het terrein van WDZ in Bocholtz. De deelnemers worden tussen 17.30 uur en 18.00 uur verwacht. Tevens zal tijdens deze avond dé KVW quiz gepresenteerd worden!