KVW 2021 gaat door!

Door de Covid-19 pandemie hebben we in 2020 KVW moeten annuleren en zijn er een aantal kleinschalige activiteiten georganiseerd. KVW 2021 gaat op aangepaste wijze wel door. Natuurlijk nemen we de maatregelen die op dat moment gelden in acht maar waar we kunnen maken we er weer een feest van!

Het programma

Het programma loopt van maandag 30 augustus t/m donderdag 2 september. Helaas is het nog niet mogelijk om te blijven overnachten maar dat gaat de pret niet drukken.

Het programma ziet er als volgt uit:

Maandag 30 augustus

10:00 uur KVW gaat weer beginnen! Vandaag gaan onze Romeinen flink aan de slag. We maken uniformen
voor de troepen (t-shirts), er wordt aan de conditie gewerkt tijdens verschillende sporten
die worden uitgeoefend en niet te vergeten gaan we proberen om de Galliërs een troef te
steken tijdens onze geheime smokkeltocht naar het Romeinse Rijk.
Ophaaltijd Afhankelijk van einde smokkeltocht.

Dinsdag 31 augustus

10:00 uur Wanneer alle romeinen weer aanwezig zijn gaat de zoektocht beginnen. Vandaag begeven we ons rondom Bocholtz en speuren we naar Romeinse schatten maar pas op, niets is wat het lijkt! Galliërs liggen overal op de loer dus wees alert!
17:00 uur Worden de uitgeputte Romeinen weer opgehaald.

Woensdag 1 september

10:00 uur Onze Romeinen staan weer paraat. Vandaag gaat de grote spellendag weer van start. De Romeinen maken de Galliërs in op de tobbedans. Na een intensieve middag maken we ons klaar voor een speciale avond.
21:30 uur Tijd om te rusten morgen staat een speciale dag op de planning.

Donderdag 2 september

10:00 uur Trek je toga aan en wees goed voorbereid. Vandaag gaan starten
de Romeinse spelen.
17:00 uur Na een feestelijke afsluiter worden de Romeinen weer opgehaald.

De kosten voor deze week zijn € 25,- per kind, Hierbij is inbegrepen:

• – 4x dagprogramma
  • – 2x snack
  • – 2x avondprogramma incl. maaltijd
  • – T-shirt

Via de onderstaande link kunt u uw kind aanmelden. Gelieve het formulier per kind invullen. Na het aanmelden ontvangt u een e-mail met de betalingsgegevens en kunt u het bedrag (€25,- per kind) overmaken.
KLIK HIER OM UW KIND IN TE SCHRIJVEN!

Wat u moet weten over KVW 2021

• KVW 2021 vindt weer plaats op het veld van PHV de Speurders en Sportclub 25.
  • KVW 2021 is zonder slapen;
  • Lunch dienen de kinderen zelf mee te nemen;
  • Wanneer u aangeeft dat uw kind alleen naar huis mag, geldt dit ook voor de avondactiviteiten;
  • Op maandag vertrekt de smokkeltocht van jong naar oud, we verwachten de groepen op het Sportclub 25 terrein tussen 22:30 en 23:30 uur. U ontvangt circa 15 minuten van tevoren een appje dat u uw kind kunt komen ophalen.

Samen maken we er een leuke en veilige kampweek van!

Team KVW Bocholtz